Menu:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in ons DNA. We zijn in 2011 ontstaan uit een initiatief van sociale werkvoorzieningsbedrijven.

Onze medewerkers hebben bijna allemaal een afstand tot de arbeidsmarkt, we steunen goede doelen in binnen- en buitenland en we werken zo duurzaam mogelijk.

Partner MVO Nederland

deBesteAEDwinkel is onderdeel van deBesteEHBOdoos, partner van MVO Nederland. MVO Nederland is de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. De bedrijven vormen een netwerk van partners dat op weg is naar een toekomstbestendige economie: inclusief, klimaatneutraal, circulair en met eerlijke ketens.

Sociaal ondernemen

Onze missie is sociaal ondernemen. Wij bieden mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt een vaste arbeidsplaats. We kijken daarbij naar wat mensen (nog) wèl kunnen, niet naar hun beperking. Onze medewerkers voeren alle werkzaamheden uit: van logistiek tot ICT, van administratie tot verkoop. 

PSO30+

Onze onderneming behoort tot de 10% best presterende bedrijven in Nederland als het om sociaal ondernemen gaat. We zijn in het bezit van het PSO30+-keurmerk. Dankzij dit keurmerk kunt u de kosten voor onderhoud en aanschaf van verbanddozen en AED’s volledig in mindering brengen op uw Social Return-verplichting bij een aanbesteding. Bovendien komen we als sociale onderneming in aanmerking voor het uitzetten van voorbehouden opdrachten (art. 2.82 Abw).