Search
Close this search box.
Menu:

Over deBesteAEDwinkel

deBesteAEDwinkel is onderdeel van deBesteEHBOdoos

Voortgekomen uit een initiatief van de Sociale Werkvoorziening levert en onderhoudt deBesteEHBOdoos al meer dan 10 jaar landelijk verbanddozen en AED’s. Wij doen dit met sociale impact: bij ons werken bijna uitsluitend mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, we steunen goede doelen in binnen- en buitenland en we hebben oog voor het milieu. Wij zijn merkonafhankelijk en leveren een breed assortiment AED’s. batterijen, elektroden, kasten, trainers etc.. Goed voorbereid op de MDR-wetgeving kunt u op ons bouwen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook ontzorgen voor het onderhoud van uw verbanddozen.

Onze missie

Onze missie is sociaal ondernemen. Wij bieden mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt een vaste arbeidsplaats. Dit doen wij door bedrijven te ontzorgen voor het onderhoud van verbanddozen en AED’s . Wij kijken naar wat mensen (nog) wèl kunnen, niet naar hun beperking. Onze medewerkers voeren alle werkzaamheden uit: van logistiek tot ICT, van administratie tot verkoop. 

Onze visie

Hoe meer bedrijven/instellingen wij mogen ontzorgen voor het onderhoud van verbanddozen, AED’s en aanverwante artikelen, hoe meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt wij een vaste baan kunnen geven. De veiligheid van uw collega’s gaat dan hand in hand met het invullen van MVO- en Social Returnbeleid.

Uw voordeel

Dankzij ons PSO30+-keurmerk kunt u de kosten voor onderhoud en aanschaf van verbanddozen en AED’s volledig in mindering brengen op uw Social Return – verplichting. Bovendien komen we als sociale onderneming in aanmerking voor het uitzetten van voorbehouden opdrachten bij aanbestedingen (art. 2.82 Abw).

Goed voor elkaar!

Wij zijn een sociaal bedrijf en werken op een open en prettige manier met elkaar samen. Wij kijken altijd naar talenten en wat iemand wèl kan. U als klant vaart daar wel bij, onze gemotiveerde medewerkers stellen in alles wat wij doen de klant centraal. Wij maken niets moeilijker dan het is en denken altijd in oplossingen.

Contact met deBesteAEDwinkel

Bel ons

035-7370265

Adres

Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum

Email

contact@debesteaedwinkel.nl