Menu:

Social Return is het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een afspraak om binnen een aanbesteding mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie aan werkervaring te helpen. Doel is het creëren van duurzame werkgelegenheid.

Gemeenten, overige aanbestedingsplichtige partijen en gelukkig ook steeds meer bedrijven vinden het belangrijk dat hun leveranciers en opdrachtnemers invulling geven aan Social Return.

Heeft u een Social Return Verplichting? Dan bent u bij ons aan het goede adres! deBesteEHBOdoos is in het bezit van het PSO30+ keurmerk. Wij werken vrijwel uitsluitend met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wij bieden hen een vaste arbeidsplaats. De kosten die u bij ons maakt voor onderhoud en aanschaf van verbanddozen en AED’s kunt u volledig in mindering brengen op uw Social Return verplichting bij een aanbesteding.

Heeft u meerdere Social Return verplichtingen? En bent u misschien het overzicht kwijt op de mate waarin uw verplichtingen zijn ingevuld? (Er vindt tegenwoordig handhaving plaats!) Dan kan onze partner GreenFox Social Return u helpen! GreenFox brengt uw verplichtingen in kaart, adviseert en maakt een voorstel om de verplichtingen in te vullen. Door onze samenwerking met GreenFox Social Return worden onze facturen direct opgenomen en verwerkt op de juiste SROI-verplichting.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.