Menu:

Welke AED past het best bij u?

Alle AED’s werken volgens hetzelfde protocol en zijn bedoeld om een fibrillerend hart te defibrilleren met een stroomschok. Daarnaast zijn er belangrijke verschillen die bepalen of een AED beter bij uw situatie past. 

Bent u van plan een AED aan te schaffen dan is het van belang om rekening te houden met een aantal factoren in uw omgeving die de keuze van een AED kunnen beïnvloeden.

De keuze welke AED voor u het meest geschikt is, hangt van veel factoren af. Wordt de AED binnen of buiten geplaatst? In een vochtige-, stoffige of lawaaiige omgeving? Is de locatie Nederlandstalig of internationaal? In een internationale omgeving is het aan te bevelen om een meertalige AED aan te schaffen. Is de kans op kinderreanimatie aanwezig? Wilt u reanimatie-feedback? Heeft een volautomatische-, zogenaamde AED auto(maat, of een halfautomatische AED uw voorkeur? Kortom, er is een AED voor elke situatie, locatie en budget.

 

Persoonlijk advies op maat

Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of als u twijfelt welke AED voor u het meest geschikt is. U kunt een mail sturen naar contact@deBesteAEDwinkel.nl of ons bellen op 035-7370265.