Search
Close this search box.
Menu:

Nazorg

Een reanimatie waarbij een AED wordt ingezet is een indrukwekkende ervaring. Om deze gebeurtenis goed te verwerken, kan het helpen erover te praten met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s. Veel mensen vragen zich af of ze wel goed hebben gehandeld tijdens de reanimatie. Als het nodig is kunt u professionele (psychologische) hulp inschakelen. Vraag advies aan de huisarts, bedrijfsarts of neem contact op met Slachtofferhulp. U kunt ook bellen met de Infolijn Hart en Vaten van de Hartstichting.

Wat doet U na inzet van de AED?

Na inzet van de AED plaatst u deze terug in de AED-kast. U belt het servicenummer van deBesteAEDwinkel: 035-7370265. Wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op. Ons telefoonnummer vindt u ook terug op een sticker op de AED en/of op de AED-kast.

Wat doet deBesteAEDwinkel?

Nadat u de inzet van de AED heeft gemeld, maken we telefonisch een afspraak om het apparaat op locatie te controleren. De controleur kijkt de AED na en vervangt indien nodig onderdelen (zoals het beademingsmasker, elektroden en de batterijen/accu). Na deze servicebeurt is de AED weer klaar voor gebruik.

Indien reparatie van het apparaat noodzakelijk is en dit niet op locatie kan plaatsvinden, krijgt u van ons GRATIS een AED in bruikleen.

Vergoeding kosten

Sinds 2018 kunnen organisaties die geen zorgaanbieder zijn, zoals bedrijven, supermarkten of sportverenigingen, de kosten voor de directe inzet van AED’s vergoed krijgen. Deze vergoeding van kosten verloopt via de Regionale Ambulancevoorziening (RAV). Op onze pagina AED Declaratie vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Onderhoudscontract

Voor welke onderdelen van de praktische nazorg u een factuur ontvangt, is afhankelijk van het onderhoudscontract dat u bij aanschaf van de AED heeft afgesloten. U leest meer over de verschillende pakketten die wij aanbieden op onze pagina AED Onderhoud.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met deBesteAEDwinkel: bel 035-7370265 of mail naar info@debesteaedwinkel.nl. U kunt ook het formulier invullen op onze contactpagina.