Menu:

Onze impact

Maximale impact door samenwerking, verbinding en sociaal ondernemerschap.

Als sociale onderneming willen wij maatschappelijke impact maken en iets terug doen voor de samenleving.

Wij bieden mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt een vaste arbeidsplaats. Dit doen wij door bedrijven te ontzorgen voor het onderhoud van verbanddozen en AED’s. We kijken naar wat mensen (nog) wèl kunnen, niet naar hun beperking. Onze medewerkers voeren alle werkzaamheden uit: van logistiek tot ICT, van administratie tot verkoop.

Hoe meer bedrijven/instellingen wij mogen ontzorgen voor het onderhoud van verbanddozen, AED’s en aanverwante artikelen hoe meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wij een vaste baan kunnen geven.

Als u onze dienstverlening inkoopt maakt ook u als organisatie bewust de keuze om impact te maken. Wij snappen ook dat u dat wilt laten zien aan uw eigen organisatie maar ook aan uw klanten. Het vergroot namelijk de waarde van uw organisatie. Wij laten iedereen zien welke impact wij maken.

Impact is de verandering die aan jouw bedrijf toegeschreven kan worden. Dit kan positief of negatief zijn en gepland of ongepland.

Wij willen met onze activiteiten een bijdrage leveren aan een maatschappelijk probleem en hier een meerwaarde op creëren.

 

Wat doen wij terug voor de maatschappij met de omzet die onze klanten bij ons realiseren:

Ruim 80% van al onze uren binnen onze organisatie worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een aantal van hen heeft bij ons zijn/haar eerste baan gekregen. Het is voor ons niet van belang of mensen behoren tot het doelgroepenregister, meetellen met de quotumregeling, vallen onder de participatiewet of enige andere regeling. Het enige wat wij vragen is de wil en de motivatie om er met elkaar iets moois van te maken. De beloning is dat wanneer je mensen de tijd geeft om te groeien, het zelfvertrouwen toeneemt en zij meer kunnen dan wij in eerste instantie denken.

Daarnaast laten wij zoveel mogelijk inpakwerkzaamheden uitvoeren bij verschillende dagbestedingen en de beschutte werkplaats van de sociale werkvoorziening.

Materialen die wij retour krijgen worden geschonken aan goede doelen in binnen- en buitenland.

Wilt u meer weten over onze partners in Social Enterprises klik dan op onderstaande logo’s.,